Advaita Advies

Advaita Advies is opgericht in 2009 te Hilversum. In Advaita Advies zijn zeer ervaren mensen uit private banking, internationaal vermogensbeheer en advisering werkzaam. Aanvankelijk ontstond er een natuurlijke band tussen enkele vermogende families en Advaita Advies. Juist vermogende particulieren en families hebben altijd behoefte aan professionele kennis, maar dan wel in volledige objectiviteit. Dit is precies waar Advaita Advies voor staat. De unieke kennis van de database van de West-Europese vermogensbeheermarkt gekoppeld aan een zakelijk selectiemodel is datgene waar vermogend Nederland behoefte aan heeft. Zo kunnen keuzes worden gemaakt die je kan uitleggen en is de kans op teleurstelling gering.Kennis gekoppeld aan een professionele dienstverlening staat aan de basis van het huidige bedrijf waarin de eigendom ligt bij een drietal vermogende families en mensen uit de financiƫle industrie.

Advaita Advies levert haar dienstverlening aan vermogende particulieren en families, stichtingen, kerkgenootschappen, verenigingen, pensioenfondsen en instituten.
Gezien haar onafhankelijke positie in vermogensbeheer en advisering waardeert de vermogende Nederlandse belegger Advaita Advies als de enige objectieve instantie die de vermogensbeheermarkt als geen ander kent en continu herwaardeert.Advaita Advies adviseert en controleert het vermogensbeheer en advies voor belegbare vermogens vanaf 1 miljoen euro.
Advaita Advies BV - Koninginneweg 11 - 1217 KP Hilversum - Tel +31 (0)35 62 50 635 - Fax +31 (0)35 62 50 653 - info@advaita-advies.nl - www.advaita-advies.nl