Intermediair

Samenwerking met Advaita Advies hoe werkt dit?

Advaita Advies werkt nauw samen met die intermediair die zich richt op cliënten met een belegd vermogen vanaf 1 miljoen Euro. Onze cliënten zijn vermogende particulieren, families, stichtingen, verenigingen, kerkgenootschappen en pensioenfondsen. We onderhouden samenwerkingsverbanden met accountants, fiscalisten, family offices, notariaten en externe financieel adviseurs. In deze samenwerking zoekt Advaita Advies naar de intermediair die kennis van zaken heeft en werkelijk het beste voor heeft met haar cliënt. Kennis en zorg zijn namelijk ook de kernwaarden van ons bedrijf. Advaita Advies is een professionele partij in het selecteren van vermogensbeheerders en het begeleiden van beleggers in het beleggingsproces na de eerder gemaakte selectie. Wij nemen dus de zorg over van de belegger die niet weet welke vermogensbeheerder(s) haar vak verstaat. Hiermee ontlasten wij de intermediair die het proces begeleidt tot aan het moment van de selectie van de verschillende vermogensbeheerders.
De intermediairs hebben over het algemeen een uitstekende relatie met de cliënten die zij bij ons introduceren, Vaak zijn zij de vertrouwenspersoon van de cliënt. Juist door de inbreng van een objectieve professionele organisatie als Advaita Advies, versterkt de intermediair haar relatie met de cliënt. Vaak opereert Advaita Advies op de achterhand en levert kennis die de intermediair weer bespreekt met haar cliënt. Door gebruik te maken van onze kennis geeft de intermediair een duidelijke meerwaarde aan haar cliënt. De samenwerking werkt op deze manier positief voor alle partijen. Verschillende intermediairs gebruiken Advaita Advies ook om haar mogelijke aansprakelijkheid op het gebied van vermogensbeheer zo gering mogelijk te houden. Vanuit hun specifieke vakgebied komt men nu eenmaal in contact met vermogende beleggers en hun vermogensvraagstukken. Op het gebied van vermogensadvisering of vermogensbeheer is Advaita Advies vaak een natuurlijke objectieve medegesprekspartner. Tenslotte is het belangrijk om te weten dat Advaita Advies geen vergoeding ontvangt van de vermogensbeheerders. Onze werkzaamheden zijn voor de cliënt en worden door de cliënt betaald. Door onze inbreng krijgt de cliënt niet alleen toegang tot de beste vermogensbeheerder, maar dit ook nog tegen zeer geringe kosten voor dit vermogensbeheer. Hierdoor betaalt de inspanning van Advaita Advies zich direct uit aan de belegger.

Direct contact?

Uw bedrijf

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Advaita Advies BV - Koninginneweg 11 - 1217 KP Hilversum - Tel +31 (0)35 62 50 635 - Fax +31 (0)35 62 50 653 - info@advaita-advies.nl - www.advaita-advies.nl