Mensen achter Advaita

Advaita Advies is opgericht in 2009 en is gevestigd in Hilversum en Breda

Directie en adviseurs zijn werkzaam geweest bij Credit Suisse, Merrill Lynch, Nordea, ABN AMRO, ING en de Nationale Investerings Bank. Alle interne als ook externe adviseurs hebben gemiddeld 25 jaar ervaring in de financiële wereld. Ervaring als beursgemachtigden, vermogensbeheerders, beleggingsadviseurs, private-bankers, fondsbeheerders en institutioneel sales en private banking.

Externe experts met ruime ervaring

Advaita Advies huurt de kennis in van verschillende externe experts met ruime ervaring in alle aspecten van het (internationale) vermogensbeheer. Hierdoor wordt zowel de inventarisatie als de selectie van vermogensbeheerders op een inhoudelijk zeer hoog niveau gegarandeerd. Deze kennis is ook uitermate belangrijk in de evaluatie van de verschillende beleggingsportefeuilles. Advaita Advies heeft een raad van Advies opgezet om haar kennis en kritisch vermogen continu te versterken. Een aantal van deze mensen komen uit de top van het financiële bedrijfsleven en erkennen de noodzaak van een transparante vermogensbeheermarkt.
Advaita Advies BV - Koninginneweg 11 - 1217 KP Hilversum - Tel +31 (0)35 62 50 635 - Fax +31 (0)35 62 50 653 - info@advaita-advies.nl - www.advaita-advies.nl